Litvanya Panevėžys Üniversitesi’nden Ordu Üniversitesi’ne ziyaret

Litvanya Panevėžys Üniversitesi Erasmus Koordinatörü Jovita Kaziukonytė, Teknolojik Bilimler Fakültesi Öğretim Elemanı Remigijus Kaliasas ve Araştırma ve Geliştirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Evaldas Sapeliauskas, Erasmus Personel Hareketliliği kapsamında üniversitemizi ziyaret ettiler. Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Selin Yurdakul eşliğinde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundaki laboratuvarlarda, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezinde ve Kimya Bölümü Analitik ve Biyokimya Laboratuvarında incelemelerde bulundular.

Misafirlerimizi makamında kabul eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan iki üniversite arasındaki iş birliğinin artarak devam etmesi yönünde temennilerde bulundular.

Eklenme Tarihi : 09-05-2022 14:49:12