Erasmus+ Programı Kapsamında Uluslararası Balkan Üniversitesi Ziyaret Edildi- 23.10.2023

Erasmus+ programı kapsamında, Ordu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan BAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Derya BOSTANCI, Genel Sekreter Serkan YALKIN, Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin MUTLU ve Uluslararası İlişkiler Birimi öğretim elemanı Öğr. Gör. Ece ÖZPINAR Kuzey Makedonya'da bulunan Uluslararası Balkan Üniversitesi'ni ziyaret ettiler. Söz konusu ziyaret kapsamında Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Lütfi  Sunar ve üniversitenin Uluslararası İlişkiler Birimi çalışanları ile bir araya gelindi. İki üniversite temsilcileri arasında gerçekleşen görüşmede, Erasmus+ kapsamında varolan mevcut anlaşmanın genişletilmesi hususunda uzlaşıldı ve yeni iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Eklenme Tarihi : 23-10-2023 15:07:12