2023 - Erasmus Yabancı Dil Sınavı Bilgilendirme (11.03.2024)

Değerli Öğrenciler;

Üniversitemiz, 2023-1-TR01-KA131-HED-000148060 proje numaralı Erasmus+ programı öğrenci öğrenim ve staj hareketliliklerine başvuruda bulunan öğrencilerimizin Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı bilgileri aşağıdaki gibidir.

- 2023 Yılı Erasmus El Kitabı İçin Tıklayınız.  *** El Kitabını mutlaka okuyunuz.

Erasmus+ Programı Yabancı Dil Sınav Hakkında Genel Bilgilendirme:

EĞİTİM DİLİ İNGİLİZCE OLAN ÖĞRENCİLER;

Sınav Tarihi

Sınav Saati

Sınav Yeri

1. Oturum

19.03.2024

Fen Edebiyat Fakültesi (Kat 3-Derslik 4 )

2. Oturum

19.03.2024

Fen Edebiyat Fakültesi (Kat 3-Derslik 4 )

SINAV FORMATI

Eğitim dili İngilizce olan öğrenciler için sınav iki aşamadan oluşacaktır.

- İlk aşamada dinleme, okuma ve dil kullanımı becerilerini ölçen çoktan seçmeli ve boşluk doldurmalı sorular sorulacaktır.

- İkinci aşamada adayların yazma becerisini ölçen soru veya sorular sorulacaktır.

EĞİTİM DİLİ İNGİLİZCE OLMAYAN ÖĞRENCİLER;

Sınav Tarihi

Sınav Saati

Sınav Yerleri

19 Mart 2024 - Salı

Fen Edebiyat Fakültesi

-          Kat 2-Derslik 2

-          Kat 3-Derslik 1

-          Kat 3-Derslik 2

-          Kat 3-Derslik 3

SINAV FORMATI

Eğitim dili İngilizce olmayan öğrenciler için sınav bir bölümden oluşacaktır.

- Adaylara dinleme, okuma ve dil kullanımı becerilerini ölçen çoktan seçmeli ve boşluk doldurmalı sorular sorulacaktır.

SINAV SONUCU NİHAİ DEĞERLENDİRME VE PUAN SIRALAMASI

Sınavı kazanan adayların belirlenmesi için elde edilen puanlar büyükten küçüğe sıralanacak ve verilen kontenjan sayısı kadar öğrenci başarılı sayılacaktır.

Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Düzenleyen ve Sınavı Yapacak Komisyon Bilgileri Aşağıdaki Gibidir.

Başkan: Öğr. Gör. F. Umut ÖZÇELİK

Başkan: Öğr. Gör. Nurgül BEKDEMİR

Üye: Öğr. Gör. Mine BEKTAŞ

Üye: Öğr. Gör. Aybüke GÜZEN ÇİFTÇİ

Üye: Öğr. Gör. Güzin ÇOL

Üye: Öğr. Gör. Şeyma VAROL ŞANLI

Üye: Öğr. Gör. Mehmet ÇOLAKOĞLU

SINAV LİSTELERİ:

• Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında Yabancı Dil (İngilizce) Sınavına Girecek Aday Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.
  • Öğrenci Staj Hareketliliği kapsamında Yabancı Dil (İngilizce) Sınavına Girecek Aday Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.

Açıklama: Listede bilgilerinizin eksik veya hatalı olduğunu, isminizin bulunmadığını düşünüyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

BİLGİLENDİRME:

1- Sınava gelirken öğrenci kimliğiniz ve T. C. kimlik kartınız yanınızda bulunmalıdır.

2- Sınava gelirken kırtasiye malzemeleriniz (kalem, kalemtraş, silgi vb.) yanınızda bulunmalıdır.

3- Öğrencilerin sınav gününde devam eden derslerde yapacakları devamsızlık hususunda birimimizin herhangi bir hüküm ya da tasarrufu bulunmamaktadır.

4- Sınava ilişkin tüm sorumluluk, sınav komisyonuna aittir.

5- Başvuruda bulunan öğrencilerimizin, sürecin sağlıklı yürütülebilmesi adına Erasmus+ Koordinatörlüğü web sayfasını düzenli olarak takip etmesi önem arz etmektedir.

Sınavınızda başarılar dileriz.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Uluslararası İlişkiler Birimi