2023 Yılı Erasmus Öğrenci Öğrenim-Staj Hareketliliği Başvuruları Hakkında - 06.03.2023

Bildiğiniz gibi ülkemizde yaşanan ve hepimizi üzen Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle Yükseköğretim Kurulu’nun kararına istinaden, üniversitemiz senatosu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında, pedagojik formasyon sertifika programı, ön lisans, lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim verilmekte olan programlarda, derslerin teorik kısmının uzaktan öğretim (online) yolu ile yapılmasına karar vermiştir.

Bu nedenle 2023 yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim/Staj Hareketliliği başvuru takviminde güncelleme yapılması gerekliliği doğmuştur. Lütfen güncel takvim için okulumuz Erasmus web sayfasını takip ediniz.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü

Eklenme Tarihi : 06-03-2023 15:46:28