ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Erasmus Programı Yabancı Dil Sınav Tarihleri Hk. (16.03.2020)

Değerli Öğrencilerimiz;

* Erasmus Programı Yaz Dönemi Öğrenci Staj Hareketliliği başvuru süreci başlamıştır. (20.02.2020)

* Erasmus Programı Güz Yarıyılı Öğrenim Hareketliliği Başvuru Süreci Başlamıştır. (20.02.2020)

* Erasmus Programı Güz ve Bahar Yarıyılı Öğrenim Hareketliliği Başvuru Süreci Başlamıştır. (20.02.2020)

Duyuru ve İlanlarımıza ilişikin yapılması planlanan yazılı/sözlü Yabancı Dil Sınavı Hakkında alınan karar aşağıdaki gibidir.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Koronavirüs Hastalığına (Covid-19) karşı alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda alınan karar gereğince ülkemizdeki bütün yükseköğretim kurumlarında 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 hafta süreyle eğitime ara verilmiştir.

Bu karara istinaden bu hafta yapılması planlanan Erasmus+ Programı Yabancı Dil Sınavı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınav tarihleri ile ilgili süreç Erasmus Koordinatörlüğü sitemizde paylaşılacaktır. Lütfen sitemizi takip ediniz.

Başvuruda bulunan tüm öğrencilerimize duyurulur.

Eklenme Tarihi : 16-03-2020 11:14:06